Gyakori kérdések

Alább összeszedtük Nektek a legtöbbször kapott kérdéseket, és a válaszokat rájuk. Ha ezt követően is kérdésed van, keress minket bizalommal a Kapcsolat fül alatt!

Összecsukható tartalom

Mi van a Calm Tea-ben?

A Calm Tea-t minőségi és természetes alapanyagok felhasználásával
készítjük. Nem használunk mesterséges ízfokozókat, színezéket,
tartósítószereket.

Az ital gerincét "Kegyelem Istennője" (铁观音) zöld oolong tea adja virágos ízvilággal, melyet Kelet-Kína Fujian tartományából szerzünk be.

A zöld oolong teát sok gyömbérrel, némi citrommal párosítjuk, majd kiváló minőségű, kistermelői repcemézzel, és barnacukorral édesítjük.

A végeredmény egy frissítő, virágos, enyhén citrusos, mézes édességű tea, mely kitűnő párja a nyári napoknak.

Összetevők: víz, zöld oolong tea, gyömbér, citrom, méz, cukor. Tápérték 100ml-ben: energia 59 kJ / 14 kCal, zsír 0g, szénhidrát 3.6g, melyből cukor 3.6g, fehérje 0g, só 0g.

Van-e cukortartalma a terméknek?

Igen, a Calm Tea-t kistermelői repcemézzel, és egy kis barnacukorral édesítjük.

A termék 3.6g / 100ml cukortartalommal rendelkezik. Ez kb. 30-50%-a az elterjedtebb jeges teák cukortartalmának.

Van-e koffeintartalma a terméknek?

Igen, a Calm Tea - Green zöld oolong tea felhasználásával készül, ezért koffeintartalmú. Egy doboz, azaz 250ml termék koffeintartalma hozzávetőlegesen 20mg, amely egy eszpresszó kávé kb. egyharmadának felel meg.

Miért fémdobozos?

Prémium üdítőként a Calm Tea - Green gyártásánál olyan kiszerelést kerestünk, amely nem csak környezettudatos, hanem továbbá a leginkább támogatja a termék hosszútávú minőség-megőrzését is.


Az alumínium dobozos kiszerelést több okból is a legjobb alternatívának találtuk a gyártásra:


🌱 Az alumínium dobozos kiszerelés könnyebb, mint az üveges vagy PET-palackos csomagolások. Ezáltal szállításuk költséghatékonyabb, kevesebb üzemanyag felhasználással jár, így kevésbé környezetszennyező.


🌱 Az alumínium dobozok újrahasznosítási rátája jelentősen magasabb, mint az üvegé, vagy a PET csomagolásé. Ezáltal ha fémdobozos csomagolást alkalmazunk, az nagyobb eséllyel kerül tényleges újrafelhasználásra, mint konkurens társai.


🌱 Az alumínium doboz az egyéb csomagolási formáknál hatékonyabban védi az üdítőt a fénytől és az oxigéntől, melyek a két fő ellenségei a hosszútávú minőség-megőrzésnek.


🌱 Néhány link további információért a témában:
Aluminium.org, Natural Energy Hub, Sciencing.com

A Calm Tea vegán termék?

Mivel a Calm Tea kistermelői repceméz hozzáadásával készül, ezért nem minősül vegán terméknek.

Tudok-e online fizetni?

Igen, webshopunkon kizárólag online fizetést tudunk elfogadni. Bankkártyával vagy PayPal fiókoddal is tudsz fizetni, utánvétre nincs lehetőség.

Lesznek-e további ízek?

Nap, mint nap azon dolgozunk, hogy mielőbb több új termékízben hozzuk el Nektek a Calm Tea-t. Kövess minket közösségi média csatornáinkon a legfrissebb infókért!

Mi a termék szavatossági ideje?

A Calm Tea pasztőrözött, azaz hőkezelt termék. Szavatossági ideje gyártástól számított 2 év.

Mikor érkezik a megrendelt csomagom?

Rendeléseket hetente két alkalommal küldünk ki futárszolgálattal, keddi és csütörtöki napokon. Rendelésed leadását követően csomagod várhatóan 2-3 munkanapon belül érkezik címedre. Ha ez nem történne meg, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot a hi@drinkcalmtea.com címen, vagy a +36305897279 telefonszámon!

Mit tegyek, ha sérülten érkezett a rendelésem?

Keress minket bizalommal a hi@drinkcalmtea.com címen, vagy a +36305897279 telefonszámon, hogy mielőbb orvosolhassuk a problémát!